Dumnezeu instalează primul filtru anti-spam pentru rugăciunile fără rost

rugaciuni_antispam_dumnezeuAcest lucru era necesar datorită miliardelor de rugăciuni inutile pe care Acesta le primea şi care îi îngreunau munca de zi cu zi.

Astăzi Dumnezeu a anunţat că tehnicienii şi programatorii din Rai au reuşit instalarea primului filtru anti-spam, pentru blocarea tuturor rugăciunilor fără rost, trimise de oameni şi care faceau munca Lui aproape imposibilă.

Din datele puse la dispoziţie de către Dumnezeu reiese faptul că aproximativ 2% din rugăciunile primite pe adresa raiului se referă la lucruri cu adevărat importante cum ar fi: sănătatea şi ajutorul pentru alte persoane, restul de 98% fiind rugăciuni despre maşini, bani, femei şi cariera.

Filtrul anti-spam instalat va elimina orice rugăciune care conţine cel puţin unul din cele 3400 de cuvinte cheie de pe noua listă anti-spam. Pentru consultarea acestei liste, credincioşii sunt rugaţi să se adreseze celei mai apropiate parohii, unde fiecare preot va pune la dipoziţia doritorilor toate informaţiile necesare.

Deşi un grup de hackeri români încearcă deja spargerea acestui filtru anti-spam, se pare că nu va exista în curând vreo soluţie, deoarece programul este scris într-un limbaj de programare foarte vechi, care datează de aproximativ 2000 de ani.

24 Comments

Leave a Reply