Gigi Becali a încercat să fugă în Israel deghizat în rabin

SOSIRE - ECHIPA STEAUA - AEROPORTUL HENRI COANDAPoliţia capitalei a dat publicităţii prima imagine cu Gigi Becali, când încerca să fugă în Israel de pe aeroportul Otopeni.

Bucureşti, România. În urmă cu puţin timp a fost dezvăluit modul în care Gigi Becali a încercat să fugă din ţară, pentru a scăpa de condamnarea pe care urma să o primească.

Astfel, acesta s-a costumat în rabin de lux şi nu a uitat să-şi pună celebrii perciuni pe care toţi rabinii trebuie să-i poarte în semn de credinţă.

Acesta s-a plimbat timp de 30 de minute prin faţa ghişeului de control al paşapoartelor şi datorită stării de nervozitate, a fost reperat de un agent vamal, care l-a rugat să-l însoţească la sinagoga amenajată în cadrul aeroportului.

Din spusele oficialilor nici când a fost luat la rost, acesta nu a recunoscut că este Gigi Becali şi a continuat să declare că este cel mai mare rabin în viaţă şi că trebuie să ajungă de urgenţă în Israel, pentru a rezolva conflictul palestinian.

Însă ce l-a dat de gol în final a fost urarea pe care acesta le-a adresat-o tuturor când s-a urcat în avion: “Alah este mare!”.

Leave a Reply