În China găinile preferă să fie eutanasiate decât să poarte măştile de protecţie împotriva gripei aviare

gripa_aviaraAcestea se aruncă singure în sacii în care sunt gazate şi declară că specia lor nu a mai trecut niciodată printr-un aşa holocaust.

Beijing, China. Guvernul Chinez se confruntă cu o nouă problemă dată de virusul gripei aviare, care începe să dea bătai de cap epidemiologilor.

Se pare că toate găinile din mai multe provincii chineze nu acceptă să poarte celebrele maşti pentru a proteja populaţia de contaminare cu virusul N1H1 şi preferă să fie eutanasiate de către veterinarii chinezi.

Unul din reprezentanţii găinilor a declarat că, deşi specia lor a fost în slujba umanităţii timp de mii de ani, se pare că umilinţa la care sunt supuse a umplut paharul şi au hotăraâ să se sinucidă în masă în semn de protest.

Milioane de găini au luat cu asalt centrele de eutanasiere, iar tehnicienii care se ocupă cu uciderea lor spun că nu pot face faţă afluenţei de găini şi vor trebui să găsească noi metode pentru a putea a le putea elimina.

Unul din reprezentanţii armatei a propus chiar o explozie nucleară într-un poligon amenajat, care se pare că ar rezolva problema cît ai yice KFC.

Leave a Reply