În piaţa Obor din Capitală s-a deschis o nouă hală de organe umane


hala_obor_organeProprietarii spun că toate spaţiile comerciale au fost închiriate iar afacerile merg cum nu se poate mai bine.

Bucureşti, România. Acum patru zile a fost inaugurată în Hala Obor un nou spaţiu dedicat vânzării şi schimburilor de organe umane.

Afacerea este una nouă în România, dar se pare că cei mai interesaţi de comercializarea organelor în regim de consignaţie sunt bătrânii cu pensii modeste, care acum îşi pot rotunji veniturile, mai ales dacă organele oferite spre vânzare sunt într-o stare bună.

La standurile marilor firme medicale din domeniu s-au prezentat circa 13.000 de donatori, din care firmele au reuşit să încheie contracte ferme cu aproximativ 34% din doritori.

Unul din reprezentanţii uneia din firmele prezente, Scrap Medical, a declarat pentru noi: “Majoritatea doritorilor nu prea mai au ce să ofere, dar sunt unii clienţi care vor avea o bătrâneţe fericită cu banii obţinuţi din donarea propriilor organe. De exemplu, avem un domn în vârstă de 56 de ani, care şi-a donat ambii rinichi, un plămân, 45 metri liniari de vase de sânge şi vezica biliara, totul contra sumei de 34.000 euro. Acesta era foarte încântat de afacere, chiar dacă a înţeles că va trebui să facă dializă de 3-4 ori pe zi pentru tot restul vieţii.”

Leave a Reply