În România şinele de tren vor fi electrificate pentru a stopa sinuciderile

cfr_linii_tren_electrificateCFR se confruntă în ultimul timp cu un val uriaş de sinucideri, care pun mari probleme sistemului de transport feroviar românesc.

Bucureşti, România. Compania CFR a anunţat un proiect naţional care încearcă stoparea sinuciderilor pe calea ferată, sinucideri care devin tot mai populare în România, în special în sudul olteniei. Astfel, toate şinele de tren vor fi electrificate, pentru a nu mai permite doritorilor să se aşeze pe ele în aşteptarea viitorului tren.

Tensiunea pe care şinele o vor avea nu este suficientă pentru a omorâ un om, dar este suficientă pentru a produce un şoc important persoanei şi a o arunca la câţiva zeci de metri de calea ferată. În plus aceasta va suferi şi arsuri de gradul doi sau trei pe minim 45 % din suprafaţa corpului.

Cei mai bucuroşi de luarea acestei decizii sunt conductorii de tren, care se plâng întotdeauna că trebuie să oprească trenurile între staţii pentru a şterge parbrizele locomotivelor de resturi umane, pentru că de multe ori ştergătoarele din dotare nu pot face faţă cantitătii mari de resturi umane.

Leave a Reply