În Stale Unite s-au introdus noile penare şcolare pentru atacuri armate

kituri_scoli_americaneDeşi nu pare, măsura doreşte să reducă numărul victimelor posibile în viitoarele atacuri armate din sistemul educativ american.

Dallas, Statele Unite. Se pare că locuitorii statului Texas s-au săturat de numarul mare de decese în rândul tinerilor care sunt ucişi în şcolile de pe teritoriul acestui stat.

Aceştia doresc ca tinerii să nu mai poată intra în posesia armelor semiautomate cu care an de an tot mai mulţi şcolari sunt ucişi. De aceea, cei care doresc să execute un astfel de atac în oricare şcoală pe care o aleg, vor putea achiziţiona un kit special care include: un revolver cu maxim şase cartuşe şi un cuţit de mici dimensiuni.

Acest kit creat special pentru adolescenţi, îi vor obliga pe aceştia să folosească cu mai multă responsabilitate cele şase cartuşe şi astfel, îşi vor alege mai bine victimele. Odată cu terminarea muniţiei de foc vor putea să facă uz de cuţitul din dotare, dar există mari şanse ca unul din colegii mai curajoşi să îi poată opri la timp.

Măsura a fost salutată de toţi părinţii, care spun că vor da copiilor pe lângă alocaţia zilnica pentru mâncare şi bani pentru achiziţionarea unui kit armat, în caz de nevoie.

Leave a Reply