În Timişoara stagiunea teatrală va începe anul acesta cu proiecţia unui nou film

sezon_teatral_proiectie_filmDin cauza crizei economice actorii nu mai pot fi plătiţi, iar directorii teatrelor recurg la diferite metode pentru a aduce oamenii la spectacole.

Timişoara, România. Unul din cele mai importante oraşe culturale ale României se confruntă cu o criză economică majoră. Din această cauză teatrele nu mai pot să-şi plătească actorii dar sunt nevoite să fie foarte creative pentru a ţine publicul aproape.

Astfel, unul din principalele teatre din oraş va începe stagiunea cu proiecţiile câtorva filme româneşti premiate la festivalurile internaţionale.

Marcel Avram, directorul teatrului judeţean a declarat: “Vrem să oferim publicului un alt concept cultural şi dacă acesta va prinde vom putea să declarăm că am făcut-o intenţionat şi nu din cauza actorilor noştri care nu mai pot fi plătiţi ca să joace. Proiecţiile filmelor vor fi precedate ca de obicei de cele trei gonguri binecunoscute, iar în funcţie de durata acestora vom putea avea o pauză sau două pentru a da proiectorului timp să se răcească.”

Leave a Reply