Ku Klux Klan îşi încetează activitatea din lipsă de cvorum

ku_klux_klanCelebra organizaţie americană, înfiinţată în 1865, care are ca obiect de activitate ura rasială, a decis dizolvarea ca urmare a lipsei de cvorum de la ultima întrunire naţională.

Pulaski, Statele Unite. Ultimul congres al membrilor organizaţiei KKK din America s-a încheiat cu un deznodământ nefericit, datorită faptului că nu a putut întruni cvorumul necesar continuării activităţii.

Statutul asociaţiei caritabile, Ku Klux Klan, statutează că toate întrunirile la nivel naţional trebuie să întrunească un cvorum de minim opt persoane. Neîndeplinirea acestuia duce la încetarea imediată şi definitivă a activităţii.

Unul din membrii prezenţi la întrunire a declarat : ‘’Din datele paginii de Facebook am crezut că putem întruni cvorumul, deoarece aveam înscrişi circa 25 de prieteni, dar se pare că aceştia, datorită costurilor de călătorie prea mari, nu au dorit sa mai fie prezenţi. Aici se încheie una din paginile cele mai frumoase ale naţiunii americane şi sunt sigur că mulţi ne vor urma exemplul şi vor continua lupta.’’

Nota Redacţiei – Oraşul mai sus menţionat chiar există şi are strânsă legătură cu această organizaţie caritabilă dispărută prematur.

Leave a Reply