Marissa Mayer are un anunţ surpriză pentru câştigătorul licitaţiei caritabile la care premiul este o întâlnire de cafea cu Tim Cook, CEO-ul Apple

marissa_mayer_ceo_yahooAceasta ridică oferta şi spune că dacă cel care va câştiga licitaţia o va alege pe ea, nu va regreta absolut deloc.

California, Statele Unite. Anunţul surpriză referitor la suma uriaşă de bani pe care o persoană anonimă doreşte să o plătească pentru a servi o cafea cu CEO-ul Apple, Tim Cook, a făcut-o pe Marissa Mayer, CEO-ul Yahoo, să iasă la rampă cu o declaraţie şoc:

“Pentru 610.000 de dolari, uitaţi de cafea şi de Tim Cook şi haideţi la mine acasă unde vom putea lua o cină completă şi ne vom relaxa cu o partidă de sex. Dacă la întâlnirea cu Tim Cook riscaţi să fiţi percheziţionaţi, ca măsură de siguranţă, în cazul în care mă alegeţi vom putea înregistra toată seara şi veţi putea posta imaginile pe Youtube, lucru care vă va aduce cu siguranţă un profit frumuşel. Vă promit momente de neuitat care vă vor face să exclamaţi: Yahoo!!!”

Leave a Reply