Mark Zukerberg a lansat o fundaţie care acordă premii cercetătorilor care nu descoperă tratamente împotriva dependenţei de Facebook

facebook_ceo_fundatieFondatorul Facebook s-a inspirat din actele de caritate pe care Bill Gates le întreprinde în ultima vreme şi declară că aceşti bani sunt folosiţi în cel mai bun mod posibil.

Palo Alto, Statele Unite. Unul din cei mai influenţi oameni din lume, fondatorul Facebook, Mark Zukerberg, a înfiinţat o nouă fundaţie care va avea ca scop acordarea de premii consistente cercetătorilor care nu vor descoperi nici un tratament împotriva adicţiei la Facebook, un fenomen care devine din ce în ce mai periculos pentru toată lumea, mai puţin pentru Mark.

Până în prezent au fost acordate circa 20 de premii în valoare de un milion de euro către cercetători care doresc să-şi păstreze anonimatul, iar miliardarul susţine că lista va continua atâta timp cât în fiecare zi primeşte noi înscrieri din partea oamenilor de ştiinţă.

Colegul său de bogăţie, Bill Gates, a declarat că orice ban cheltuit în scopuri ştiinţifice este bine venit şi l-a felicitat pentru iniţiativă pe mai tânărul întreprinzător.

Leave a Reply