Michele Obama: “Trebuie să aducem artileria grea în Afganistan: McDonald’s”

solutie_obama_afganistanSoţia preşedintelul american a propus congresului Statelor Unite un plan de atac împotriva insurgenţilor din Afganistat, plan care nu are cum să dea greş.

Washington, DC. Michele Obama, prima doamnă a Statelor Unite a apărut astăzi în faţa Congresului american cu o propunere legislativă care va duce la câştigarea războiului din Afganistan în maxim doi ani de zile, cam cât îi trebuie unui restaurant McDonald’s să-şi omoare clienţii fideli.

Aceasta a propus ca administraţia americană să construiască câte un restaurant McDonald’s la fiecare intersecţie importantă din Afganistan, lucru care va duce inevitabil la uciderea tuturor teroriştilor care vor deveni clienţi.

Aceasta a declarat: “Am văzut acest fenomen în toate ţările în care McDonald’s şi-a deschis restaurante şi nu va fi altfel nici aici. Mai ales că talibanii sunt obişnuiţi cu o viaţă spartană, ceea ce nu poate decât să grăbească procesul, odată ce aceştia devin clienţii restaurantelor. Statele Unite a încercat să domine această zonă cu arme convenţionale ca : războiul, sărăcia, înfometarea şi nici una nu a dat rezultate. Este cazul să facem ce ştim mai bine şi să-i omorâm cu junk-weapons.”

Leave a Reply