Ministrul Educaţiei a inaugurat prima clasă fără păduchi din România

premiera_romaneasca_paduchiVictor Ponta: “Un eveniment unic în istoria învăţământului românesc care ne dă mari speranţe pentru viitor.”

Bucureşti, România. Copiii, parinţii şi profesorii clasei a II-a B din cadrul şcolii nr. 152 din capitală se pot mândri de astăzi cu prima clasă fără păduchi din cadrul sistemul de învăţământ românesc.

Directoarea şcolii în cauză ne-a declarat: “Este un vis devenit realitate, atât pentru mine cât şi pentru părinţii copiilor acestei clase. Sunt în învăţământ de circa 34 de ani şi credeţi-mă că rar mi-a fost dat să mă bucur de o aşa reuşita. Vreau să mulţumesc în primul rând sanepidului, pentru treaba minunată pe care a făcut-o în fiecare zi, medicului şcolii care a monitorizat timp de circa 14 luni de zile copiii din clasă, dar şi părinţilor, care în cele din urmă au înţeles de ce spălatul reprezintă unul din pilonii de baza ai unei sănătăţi de fier. Nu aş dori să îl uit pe profesorul de religie, care prin povestirile despre iad şi despre suferinţa veşnică i-a convins pe micuţi să înceapă să folosească săpunul în fiecare seară.”

Leave a Reply