Oana Roman nu mai are voie să se deplaseze în avioanele care se află în aer

oana_roman_avion_aer_politicaDecizia a fost luată de majoritatea liniilor aeriene, după ce au fost semnalate incidente grave în care piloţii au pierdut controlul avioanelor pentru scurt timp.

Paris, Franţa. Air France, una din cele mai mari companii aeriene din lume a luat decizia ca de acum înainte pasagera Oana Roman să nu mai aibă voie să se deplaseze în avioanele sale, atâta timp cât acestea se află în ybor.

În ultima vreme, mai mulţi piloţi de comerciali au raportat că au pierdut pentru surt timp controlul avioanelor, tocmai în momentul în care pasagera în cauză , aflată la bord a dorit să facă puţină mişcare sau a folosit toaleta.

Se pare că avioanele şi-au pierdut echilibru pentru scurt timp, dar piloţii au reuşit să le redreseze şi nici un astfel de incident nu s-a transformat într-o tragedie.

Pentru viitor Oana Roman se va supune regulii ţintuirii şi nu va mai putea să se ridice de pe scaunul ei pe toată durata zborului. În plus, la fiecare îmbarcare aceasta trebuie să declare stafului tehnic care face încărcarea bagajelor, greutatea ei exacta şi locul pe care îl va avea în avion.

Astfel se poate face o mai bună echilibrare a bagajelor în cala avionului pentru un zbor fără neplăceri.

Leave a Reply