Omul aripă a fost deturnat de un grup de terorişti islamişti pacifişti

ives_rossy_omul_aripaCelebrul francez a fost ţinut ostatic în aer timp de opt minute şi forţat să aterizeze pe un aeroport din apropierea Parisului.

Paris, Franţa. Yves Rossy, care a devenit celebru în întreaga lume datorită tipului de aparat pe care îl foloseşte pentru zboruri, a fost deturnat astăzi în timpul unui zbor de antrenament de trei persoane neidentificate şi forţat să aterizeze pe un aeroport din apropierea Parisului.

Din primele informaţii se pare că persoanele implicate în eveniment fac parte dintr-un grup islamist radical, denumit “Mini-teroriştii”, care au cerut ca în maxim două ore aparatele lor de zbor să fie alimentate cu circa doi litri de combustibil şi ca toţi fraţii lor musulmani aflaţi la Guantanamo Bay, să primească cîte o masă hrănitoare în această seară.

Yves Rossy a putut declara negociatorilor că se simte bine şi aparatul lui de zbor se află în stare bună, cu excepţia toaletei de la bord, care nu mai funcţionează corect de la ultima folosire de către unul din terorişti.

Leave a Reply