Pentru a veni în ajutorul ardelenilor România va fi împărţită în două fusuri orare

romania_transilvania_fus_orarAcest plan va duce la eliminarea problemelor legate de viteza de reacţie a locuitorilor din Transilvania, care la momentul de faţă creează numai probleme economiei româneşti şi aşa inexistentă.

Palatul Victoria, Bucureşti. Primul Ministru al Românie, Victor Ponta, a anunţat noul proiect de împărţire a ţării noastre în două fusuri orare, pentru ca toată populaţia să lucreze în acelaşi timp şi astfel să nu mai existe probleme de coordonare în economia României.

El a declarat: “Deşi lentoarea ardelenilor este un fapt arhicunoscut, puţini ştiu ca ea produce mari probleme economiei româneşti şi de aceea am decis introducerea a două fusuri orare în România după cum arată şi imaginile prezentate.

Astel, începând din această noapte, doar pentru locuitorii din Transilvania ora 5 devine ora 2 şi astfel aceştia vor avea suficient timp să facă în trei ore ce restul locuitorilor României fac în 15 minute.

Dacă vom vedea că cele trei ore diferenţă nu sunt suficiente, vom mai adăuga cîteva ore, dar ne bazăm pe înţelegerea ardelenilor pentru a nu ajunge ca România să aibă două cicluri zi-noapte.”

Leave a Reply