Primăria sectorului cinci va planta flori din plastic pentru că acestea se ofilesc mai greu

flori_plastic_primarieAstfel, primăria va fi nevoită să schimbe florile mult mai rar, la circa trei săptămâni şi nu zilnic, cum o făcea până acum, spre diperarea şi sărăcirea locuitorilor din sector.

Bucureşti, România. Marian Vanghelie, supranumit şi Gin Gis Han, nu datorită culorii pielii, ci datorită curajului şi tupeului de care dă dovadă, a anunţat locuitorii sectorului cinci că începând din această vară primăria nu va mai planta flori naturale în parcurile de pe raza sectorului, ci va opta pentru flori de plastic, care nu necesită stropire şi care se ofilesc mult mai greu decât cele naturale.

Deşi până acum primăria se vedea nevoită să schimbe florile plantate aproape zilnic, pentru că acestea se ofileau din moment ce erau plantate pe cu totul alte suprafeţe decât pământ, acum florile din plastic vor fi mult mai rezistente şi primăria le va înlocui după aproximativ trei săptămâni.

După înlocuire, florile folosite se vor putea vinde către doritori, prin magazinele economat de pe raza sectorului, magazine controlate tot de acelaşi primar.

Leave a Reply