Un dragon din menajeria fraţilor Sile si Nuţu Cămătaru refuză să mai mănânce

dragon_nutu_camataruDezvăluirea a fost făcută de veterinarii care au în grijă animalele preluate de pe domeniul celor doi mari români, acum cîteva săptămâni.

Ferentari, Bucureşti. Oficiul pentru Protecţia Animalelor deţinute de manelişti, şmecheraşi, băieţi de bani gata şi oligofreni, a anunţat presa că un dragon care a fost preluat de la reşedinţa fraţilor Cămătaru nu mai doreşte să se hrănească şi a ajuns intr-o stare deplorabilă, de dorul foştilor stăpâni.

Dragonul este examinat la această oră de medicii veterinari care au şi declarat că specimenul în cauză este perfect sănătos, dar se pare că a avut o cădere nervoasă de când stăpânii lui au plecat de acasă, având nişte treburi de rezolvat pe la puşcărie. Aceştia spun că dragonul are toate actele în regulă şi are şi ultima verificare ISCIR pentru aruncătorul de flăcări din gât.

Restul animalelor exotice găsite la celebra reşedinţă, se află în stare buna şi vor fi înapoiate proprietarilor, imediat ce aceştia revin la domiciliu: o hidră, un cerber, doi monştrii din Loch Ness şi un căpcăun (nu, nu este vorba de Shrek).

Leave a Reply