Un nou gadget face furori pe Amazon: racleta pentru curăţarea lentilelor de contact

racleta_curatat_lentileUtilizatorii lentilelor de contact nu vor mai fi nevoiţi să cheltuie sume considerabile pe soluţii scumpe de curăţare.

New York, Statele Unite. Un nou produs revoluţionar vine în ajutorul persoanelor care poartă lentile de contact ţi care nu vor mai trebui să utiliyeye soluţii de curăţare clasice.

Este vorba de o nouă racletă de mici dimensiuni pe care fiecare utilizator de lentile o poate folosi la orice oră din zi şi din noapte, pentru curăţarea şi îndepărtarea impurităţilor de pe lentilele de contact.

Partea cea mai interesantă a gadget-ului este că utilizatorii nu vor mai trebui sa dea jos lentilele, iar curăţarea se va putea face cu lentila ataşată globului ocular. Producătorii se gândesc ca în viitorul apropiat să lanseze şi o mini găleată pentru acest dispozitiv, precum şi o mini cârpă pentru uscarea lentilei după curăţare.

În ceea ce priveşte România, grupările de spălători de parbrize din întreaga ţară au făcut comenzi importante pentru acest produs, iar în curând vor putea să ofere şi servicii de curăţare a lentilelor la fiecare semafor.

Leave a Reply