Un nou sindrom face ravagii în lumea showbiz-ului: cititul până la epuizare

britney_spears_sindromPsihologii se tem că acest nou sindrom să nu devină flagelul secolului 21 şi spun că omenirea nu s-a mai confruntat cu aşa un pericol de la marea epidemie de ciumă.

Hollywood, Statele Unite. În ultimele două săptămâni, mai multe personalităţi din showbiz-ul american s-au prezentat în camerele de gardă ale câtorva spitale din Los Angeles, acuzând o stare de rău şi o nevoie imperioasă de a citi, în special cărţi importante ale literaturii universale.

De exemplu, Britney Spears a declarat că în ultima perioadă nu s-a mai putut abţine şi a devorat aproximativ două romane în fiecare zi, lucru care face imposibila efectuarea celorlalte activităţi curente.

Cu toate insistenţele şi tratamentele medicilor pentru ca pacienţii să se axeze mai mult pe reviste mondene şi tabloide, se pare că dorinţa de a citi cărţi valoroase este atât de mare, încât nici un tratament nu dă rezultate.

Retailerul Amazon a anunţat că vânzările de cărţi în format Kindle s-au dublat în ultimele două săptămâni dar medicii au facut apel la companie să crească preţurile cărţilor pentru a putea să controleze epidemia literară.

Leave a Reply