Victor Ponta în scandalul Poştei Române: “Daţi-mi 15 ştoarfe şi fac o Poştă cum nu aţi mai văzut vreodată!”

posta_romana_prostituatePremierul României s-a văzut nevoit să-i ameninţe pe greviştii Poştei, după ce aceştia au ameninţat că nu vor mai duce pensiile pensionarilor pensionaţi.

Palatul Victoriei, România. Premierul Victor Ponta a ameninţat deschis protestatarii din cadrul Poştei Române că dacă nu se potolesc va aduce câteva prostituate cu care să pună Poşta pe picioare.

Acesta a declarat: “Cu mine să nu pună problema aşa, că eu nu am tată şi mamă în cazuri din acestea. Nu vreau să ajung în situaţia de a rezolva problema cu o mână de ştoarfe de pe centură, care vor face Poşta să arate cum nu a mai arătat vreodată. În plus, acestea vor face şi o economie la bugetul de stat, deoarece în loc să dea pensiile celor care le aşteaptă, le vor păstra în schimbul serviciilor oferite.

Credeţi-mă că am primit mesaje de încurajare din partea pensionarilor, care mă îndeamnă să-i dau dracu’ pe grevişti şi să aduc fetele noastre de România, ca să se mai bucure şi ei de viaţă, că până acum poştaşii nu prea erau amatori de senzaţii geriatrice. Deci, să nu mă pună la încercare că dau o raită pe centura Bucureştiului şi adun tot management-ul care-mi trebuie să rezolv problema Poştei.”

 

Leave a Reply