Walmart lansează promoţia “Even no shopping, money back guarantee”

In Weak Economy, Wal-Mart Expands $10-Toy Promotion For Holiday SeasonToţi marii retaileri fac tot posibilul pentru a deveni cât mai inventivi şi a atrage clienţii în magazine.

New York, Statele Unite. Datorită crizei economice care a lovit Statele Unite, marii retaileri se văd nevoiţi să se lanseze în campanii promoţionale puternice, pentru atragerea potenţialilor clienţi.

Astfel, cel mai mare lanţ de magazine, Walmart, a lansat luna această campania “Even no shopping, money back guarantee” care permite oricărui consumator american să ceară restituirea a până la 100 USD, chiar dacă acesta nu a făcut cumpărături din respectivul lanţ de magazine.

Un consumator care doreşte să fie “rambursat” trebuie doar să dovedească cu imagini sau cu cel puţin doi martori că a fost în unul din magazinele Walmart cel puţin o dată de la începutul campaniei promoţionale.

Odată cu anunţul acestei promoţii numărul vizitatorilor în toate magazinele lanţului a crescut de 70 de ori, iar directorii de marketing consideră această campanie un real succes.

Părerea lor nu este împărtăşită însă şi de contabilii acestei companii.

Leave a Reply