America va pemite Coreei de Nord să lanseze un atac nuclear pentru a permite Pentagonului să-şi regleze sistemul defensiv

atac_nuclear_sistemAnunţul a fost primit cu bucurie de Coreea de Nord care se temea până acum că orice atac nuclear pe care îl va lansa va duce imediat la dispariţia sa.

Casa Albă, Washington DC. Preşedintele american Barack Obama a rugat în această dimineaţă Coreea de Nord să execute un singur atac balistic nuclear asupra teritoriului american, pentru a permite armatei să testeze propriul sistem defensiv anti-racheta.

Obama a pus la dispoziţia statului comunist şi câteva ţinte care ar putea fi luate în calcul: New York (mai puţin zona de birouri), Chicago sau Los Angeles. Se asteaptă ca armata coreei de nord să execute lansarea test în aproximativ 12 ore.

Aceştia au nevoie de puţin timp pentru a trimite o echipă de specialişti în Coreea de Sud să cumpere combustibilul necesar rachetei de la cea mai apropiată staţie de benzină.

Preşedintele american a ţinut să liniştească cetăţenii şi le-a explicat că deşi este prima oară când Statele Unite vor încerca să distrugă în stratosferă o rachetă balistica armata, există o mare încredere în sistemul defensiv american, iar generalii l-au asigurat că nimic rău nu se poate întampla.

Totuşi, l-au rugat pe preşendinte să îşi ia o mică vacanţă de la Casa Alba şi l-au condus în buncărul special destinat lui, la sediul N.O.R.A.D.

Leave a Reply