Câine poliţist eutanasiat pentru siguranţa job-urilor colegilor de arme

politist_caineCâinele cu o vechime de 5 ani în cadrul departamentului de poliţie nu a avut nimic de adăugat înainte de injecţie.

Boston, Statele Unite. Unul din cei mai talentaţi câini poliţişti din istorie departamentului din oraş, a fost eutanasiat pentru a nu pune în pericol job-urile propriilor colegi.

Mai mulţi ofiţeri s-au plâns de rapiditatea cu care acesta rezolva cazurile care i se dau, de la trafic de droguri şi crime, până la criminalitate cibernetică şi economică.

Colegii acestuia s-au temut în ultimii doi ani de zile că rata succeselor acestuia îl va propulsa în poziţia de şef al departamentului şi acesta va începe să promoveze alţi ofiţeri canini talentaţi, în detrimentul ofiţerilor umani care şi-ar fi văzut în acest caz puse în pericol salariile grase.

Deşi câinele nu a dorit să facă nici un comentariu înaintea injecţiei letale, acesta ar fi declarat acum câteva zile că este doar o chestiune de timp până ce lucrurile de care se tem ofiţerii se vor întâmpla şi înlăturarea lui nu face decât să le amâne puţin.

Leave a Reply