Chucky – noua jucărie din Happy Meal-urile restaurantelor McDonald’s din Coreea de Nord

chucky_happy_meal_mcdonaldsGuvernul de la Phenian a dorit să permită celebrului lanţ de restaurante să intre pe piaţa nord coreeana, dar vrea  să controleze strict jucăriile care sunt oferite copiilor acestei ţări.

Phenian, Coreea de Nord. Începând cu această lună guvernul de la Phenian a aprobat planul companiei McDonald’s de a deschide până la sfârşitul anului în curs circa 45 de restaurante pe întreg cuprinsul ţării, dintre care 12 vor fi în capitala Phenian.

Permisiunea acordată vine şi cu câteva reguli pe care compania americană va trebui să le respecte. Una din acestea se referă la cadourile din Happy Meal-urile oferite copiilor nord coreeni, cadouri care vor trebui aprobate de regimul comunist.

Astfel, prima jucărie care va intra pe piaţă va fi celebra Chucky de care copiii nord coreeni se vor bucura la cumpărarea a cel puţin un happy-meal pe bază de rădăcini.

Unul din liderii de la conducerea partidului comunist a declarat: “Suntem o naţiune în stare de război, iar copiii noştri nu trebuie să uite acest lucru. Vom face tot ce este necesar pentru a-i menţine în alertă şi de aceea nu ne permitem să le oferim jucării drăgălaşe şi prietenoase în condiţiile în care toată lumea ne urăşte şi doreşte anihilarea noastră”.

Leave a Reply