Fiscul se opune legalizării eutanasiei în Statele Unite

fiscul_american_eutanasiereReprezentanţii organizaţiei care apără drepturile băneşti ale guvernului american au lansat o contraofensivă împotriva legalizării acestei forme de neplată a taxelor.

Washington, Statele Unite. Directorul uneia din cele mai puternice organizaţii financiare din lume, fiscul american, a luat o poziţie fermă declarându-se împotriva încercărilor unor organizaţii umanitare de a legaliza eutanasia persoanelor cu afecţiuni grave.

Acesta a declarat: “Orice măsură sau act legislativ care va permite scăderea artificială a numărului de plătitori de taxe pe teritoriul Statelor Unite trebuie privită cu ostilitate de către departamentul nostru, care deja a luat măsurile necesare pentru stoparea acestui proiect legislativ.

Avem indicii referitoare la persoane înstărite de pe teritoriul american care doresc să recurgă la acest gest condamnabil, atât din punct de vedere uman dar şi financiar, doar pentru a demonstra că celebra frază “două lucruri în lume sunt certe: moartea şi taxele”, pe care ne-am construit reputaţia ca organizaţie, nu mai sunt de actualitate.

Asa cum ştiţi, una din ţările în care eutanasia este legalizată este Elveţia, dar înţelegem că aceasta îşi permite acest lucru deoarece a ajuns la o îndestulare financiară de invidiat “.

Leave a Reply