Nivelul Dunării a atins la Budapesta opincile româneşti de pe parlamentul ungar

nivel_dunare_budapesta_opinciToată comunitatea internaţională este îngrijorată cu privire la soarta locuitorilor capitalei maghiare cu excepţia României care este îngrijorată de soarta opincilor.

Budapesta, Ungaria. Astăzi nivelul Dunării în capitala prietenilor noştri maghiari a atins un nivel istoric, atingând ciucuraşii de pe opincile româneşti lăsate pe Parlamentul ungar ca semn de prietenie şi recunoştinţă în anul 1919, cu ocazia vizitei de curtoazie pe care am efectuat-o.

Unul din piloţii militari care supraveghează zona calamitată a declarat: “Nimic nu se mai vede în afară de o pereche de încălţări destul de vechi, care cu siguranţă nu par autohtone. Este singurul lucru care ne ajută să ne orientăm acum, când toată Budapesta este sub ape. Cred că cine a avut inspiraţia să le lase aici a fost cu adevarat un prieten al poporului maghiar.”

Primul Ministru al României a rugat autorităţile din capitala ungară. care se află într-un batiscaf la sediul guvernului, să ia toate măsurile pentru conservarea încălţărilor atât de dragi nouă.

Leave a Reply