Nutella recheamă 3.400.000 de borcane cu ciocolată pentru verificări din cauza unei probleme la sistemul de frânare al consumului

nutella_fabrica_recheamaToţi utilizatorii care se plâng că se satură rapid după consumul unei cantităţi mici de ciocolată Nutella sunt rugaţi să aducă borcanele la cea mai apropiată fabrică.

Seattle, Statele Unite. Un comunicat urgent lansat de compania Ferrero, producătoarea celebrului brand Nutella, informează consumatorii că aproximativ 3.400.000 de borcane cu Nutella care au fost puse în vânzare în America şi Europa, au probleme grave la sistemul de frânare al consumului.

Astfel, consumatorii nu se mai pot bucura de un consum ridicat de Nutella, deoarece compoziţia ciocolatei îi face pe aceştia să se sature rapid, încă de la prima linguriţă consumată.

Firma producătoare roagă toţi cumpărătorii care s-au confruntat cu acest fenomen, să se deplaseze la cea mai apropiată faprică, unde ingredientele din borcan vor fi reglate pentru eliminarea acestei probleme tehnice.

Cei care nu au desfăcut deja borcanul vor putea să verifice dacă produsul cumpărat se confruntă cu problema de mai sus. Astfel, dacă în momentul primei deşurubării capacul emite un sunet ciudat atunci borcanul trebuie dus la fabrica pentru analize şi reparaţii.

Leave a Reply