Parlamentul european forţează producătorii de autoturisme să producă maşini care să producă şi combustibil

parlament_european_legiMajoritatea producătorilor sunt revoltaţi şi spun că noua legislaţie va aduce la faliment toate companiile în cauză.

Strasbourg, Franţa. Parlamentul European revine în atenţia internaţională cu o nouă decizie în ceea ce priveşte industria automobilistică europeană.

Dacă până acum acest for luase alte câteva decizii cu privire la nivelul maxim de consum şi de poluare pe care maşinile produse în Europa trebuie să le atingă, acum reprezentanţii Europei vor să ridice ştacheta şi să oblige producătorii de maşini să dezvolte motoare, care nu numai că vor consuma mai puţin, dar vor trebui să producă combustibil în momentul funcţionării.

Astfel, o maşină de familie va trebui să producă la fiecare litru de benzină consumat, aproximativ 0.4l de combustibil nou, care se va reîntoarce în rezervor. Deşi oamenii de ştiinţă au atras atenţia că ne aflăm în faţa unei imposibilităţi tehnice, parlamentarii europeni cred că vremea discuţiilor s-a terminat, iar oamenii de ştiinţă trebuie să se întoarcă la ceea ce ştiu ei cel mai bine şi să revoluţioneze încă o dată ştiinţa.

Leave a Reply