Statele Unite: angajaţii serviciului poştal mulţumesc CIA pentru creşterea volumului de scrisori procesate

serviciu_postal_statele_uniteAcest fapt îmbucurător se datorează persoanelor care nu mai doresc ca propria corespondenţă să fie citită şi de alte persoane în afara adresantului.

Washington, Statele Unite. Ultima săptămână a adus Serviciului Poştal American o creştere a volumului cu peste 77% faţă de perioada similară a anului trecut.

Deşi până în momentul de faţă o mare parte din angajaţii acestui serviciu federal se temeau pentru siguranţa propriilor joburi, conducerea acestuia a luat decizia angajării unui numar suplimentar de persoane pentru procesarea şi distribuirea volumului mare de scrisori.

Creşterea se datorează în principal traficului crescut de scrisori pe teritoriul Statelor Unite, dar s-a observat o creştere de trafic din şi spre ţările arabe. Se pare că până la urmă preşedintele Obama a avut dreptate când a explicat că proiectul Prisma va aduce mai multă siguranţă cetăţenilor americani.

Cu siguranţă era vorba de siguranţa joburilor. Alte mari companii aflate în dificultate roagă CIA să devină mai creativă în supravegherea cetăţenilor, pentru a putea beneficia la rândul lor de un boost în afaceri.

Leave a Reply