Telefon sau semn de carte: Cât de smart poate să fie un smartphone de 6mm?

ASCEND_HUAWEI_P6_TELEFONCompania chineză Huawei care a lansat modelul Ascend P6 declară că a dorit să cucerească şi piaţa obiectelor de papetărie în eventualitatea unui eşec al aparatului ca telefon mobil.

Londra, Marea Britanie. Compania chineză care a lansat acum câteva zile cel mai subţire smartphone din lume, a surprins pe toată lumea atunci când a decis să lanseze simultan şi un stand de papetărie unde acest telefon poate fi vândut ca semn de carte.

Telefonul care are o grosime de 6mm are şi cea mai subţire baterie, care nu poate fi încărcată datorită grosimii, are cele mai subţiri font-uri , cele mai subţiri tonuri de apel, cel mai subţire procesor şi astfel cel mai subţire sistem de operare. Nu  în ultimul rând modelul vine şi cu cele mai subţiri facturi de telefon, ceea ce pare să fie singurul avantaj al produsului.

Din această cauză chinezii s-au gândit la un plan de salvare în cazul în care telefonul nu aduce vânzările aşteptate sub formă de gadget IT şi astfel ar putea să fie un succes în râdul colecţionarilor pasionaţi de semne de carte mai deosebite.

Leave a Reply