Tom Cruise va juca în primul film despre Scientologie – “The Night Of The Living Brains”

tom_cruise_scientologieActorul va produce , regiza, va juca rolul principal şi va fi singurul prezent la toate proiecţiile filmului în Statele Unite, pentru a asigura succesul financiar al peliculei.

Hollywood, Satele Unite. Celebrul actor Tom Cruise a anunţat astăzi că a decis să se implice înt-un nou proiect cinematografic care aduce în prim plan cultul Scientologic la care a aderat cu mult timp în urmă.

Este primul film de anvergură care abordează acest subiect delicat pentru actor şi foarte amuzant pentru restul lumii. Pelicula doreşte să arunce o lumina favorabilă asupra acestei religii, pe care mulţi dintre noi nu o înţelegem, nu pentru că ar fi ceva foarte complicat, ci pentru simplul fapt că suntem ocupaţi cu lucruri mult mai importante cum ar fi tăiatul unghiilor de la picioare sau dusul gunoiului.

Actorul care a declarat de multe ori că nu înţelege în totalitate doctrina cultului, a fost acuzat pe nedrept de mass-media că şi-a pierdut în totalitate simţul raţiunii, atât în ceea ce priveşte viaţa privată, dar mai ales în ceeea ce priveşte viaţa profesională.

Noi credem că procentul real este undeva la 97% dar în creştere exponenţială.

Leave a Reply