Un nou concept de la Amazon – cardul de împrumut

amazon_card_imprumutRetailerul online a trebuit să sisteze ieri vânzările acestui nou produs datorită numărului uriaş de comenzi care au epuizat stocul, cu toate că este vorba de un card virtual.

Seattle, Statele Unite. Dacă până acum nu ştiaţi ce cadou să faceţi unui cunoscut, prieten sau duşman, vă putem spune că Amazon a găsit soluţia perfectă.

Este vorba de un nou card de cumpărături care funcţionează pe principii total opuse actualului Gift Card vândut de gigantul online. Tot ce trebuie să faceţi este să-l cumpăraţi şi să-l oferiţi prietenilor, pentru a vă putea bucura de sume de bani tocmai pe spinarea persoanelor cărora le-aţi oferit acest mic şi nevinovat cadou.

Cardul se pretează cel mai bine nepoţilor care vor să-şi surprindă “plăcut” bunicii zgârciţi. Pentru a preveni orice neplăcere cauzată de golirea semi-controlată a contului cunoscuţilor la utilizarea cardului, Amazon a dorit să limiteze sumele valorice ale acestor carduri.

Asfel, sunt diponibile Borrow Card-uri de 25, 50, 100 şi 500 dolari, dar nu există o limită în ceea ce priveşte numărul de carduri pe care puteţi să le oferiţi.

Leave a Reply