Un poliţist comunitar a arestat din întâmplare primii cinci capi ai mafiei siciliene

politist_comunitar_aresteazaCosa Nostra a primit o lovitură puternică, iar gardianul a devenit peste noapte cea mai cunoscuta persoană din lume.

Bucureşti, România. În urmă cu două zile, Dragoş Streinu, poliţist comunitar pe raza sectorului trei al capitalei, a reuşit să aresteze din greşeală cinci din cei mai căutaţi capi ai mafiei siciliene care se ascundeau pe teritoriul ţării noastre de circa 8 ani.

Cei cinci se aflau în faţa imobilului unde locuiau pentru a fuma o ţigară iar poliţistul a observat cum unul din aceştia a aruncat un chiştoc pe jos. Organul legii a acţionat imediat şi a trebuit să-i aresteze pe toţi după ce aceştia au devenit violenţi când poliţistul a vrut să-l amendeze pe faptaş pentru gestul său.

În momentul în care au fost verificaţi la secţia de poliţie, anchetatorilor nu le-a venit să creadă că cei cinci sunt cei mai cautaţi capi mafioţi din Italia, fiind acuzaţi de asociere mafiotă şi conducere de grup infracţional internaţional, cu peste 2200 de crime la activ.

O echipă specială de 400 de Carabinieri a sosit din Italia pentru preluarea celor cinci, care urmează să fie extrădaţi în ţara natală.

Gardianul a devenit peste noapte un star şi revista Time i-a acordat prima copertă pentru curajul de care a dat dovadă în lupta împotriva crimei organizate.

Leave a Reply