Yahoo anunţă închiderea conturilor de mail care nu au mai fost folosite de minim un an, adică a peste 87% din conturi

Yahoo_mail_accountsDeşi decizia este una controversată şi dureroasă pentru cei care vor pierde conturile, Yahoo se revanşează şi va trimite scrisori de adio tuturor persoanelor afectate de măsură. 

Sunnyvale, Sediul Yahoo. Fosta companie gigant Yahoo a anunţat că în maxim o lună de zile va începe ştergerea tuturor conturilor de mail care nu au mai fost accesate cel puţin o dată în ultimul an.

Din estimările companiei ar fi vorba de circa 430 milioane de conturi, care reprezintă 87% din totalul de conturi pe care compania le administrează.

Actualul CEO, Marissa Mayer a declarat pentru ziarişti: “Este o decizie grea pentru că ne despărţim de foarte mulţi clienţi loiali, chiar dacă aceştia nu mai foloseau de ani de zile acest serviciu. Îi privim pe toţi aceşti clienţi ca pe proprii nostri copii, pe care îi creştem dar care la un moment dat trebuie să părăsească domiciliul şi să se îndrepte către opţiuni mai bune. În ceea ce priveşte aspectele de business, decizia va duce si la o economie importantă în bugetul companiei, deoarece 90% din angajaţii care se ocupau cu administrarea acestor conturi vor trebui să plece.”

Leave a Reply