Câştigătoare loteriei PowerBall face sesiuni de terapie pentru eliminarea obiceiurilor de economisire

gloria_mckenzie_powerballOdată cu câştigarea celor 590 milioane de dolari problemele au început deja să apară pentru bunica în vârstă de 84 de ani care îşi vede pus în pericol vechiul stil de viaţă.

Zephyrhills, Statele Unite. Gloria Mackenzie, câstigătoarea celui mai mare pot din istoria loteriei Powerball a acceptat la insistenţele fiului ei să urmeze sesiuni intensive de terapie pentru a renunţa în cel mai scurt timp la obiceiurile de economisire pe care trebuia să le facă până acum datorită veniturilor modeste.

Aceasta a declarat că deşi nu simte că ar trebui să cheltuiască mai mult decât o făcea până acum, va trebui să o facă pentru a nu jigni publicul american, în special pe cei care nu au câştigat sume importante la loterie, dar care îşi fac planuri zilnice în ceea ce priveşte viitoarele super câştiguri.

Aceasta a declarat: “Trebuie să nu îi dezamăgesc şi să demonstrez că ştiu să cheltuiesc banii pe care i-am primit de la ceilalţi jucători, care nu au câştigat dar care au cumpărat bilete. Sesiunile de terapie sunt destul de grele pentru că medicul care mă ajută să trec peste această problemă mi-a explicat că nu s-a mai întâlnit până acum cu un asfel de caz şi nu prea există un tratament clar de urmat.  Mi-a explicat că de obicei pacienţii urmează tratamente de terapie pentru a nu mai cheltui sume de bani pe care nu le au şi asta datorită crizei economice prelungite.”

Leave a Reply