Celebrul magician David Blane va încerca imposibilul: să îl facă să apară pe David Copperfield

david_blaine_david_copperfieldBlane spune că este o încercare foarte dificilă care ar fi fost mult mai uşor de realizat acum 10 ani, când Copperfield era un  nume în lumea magicienilor.

New York, Statele Unite. Vă aduceţi aminte de celebrul David Blane, care a dorit să şocheze publicul stând într-un cub de gheaţă pentru câteva zile deşi eschimoşii fac asta de mii de ani, sau de tentativa lui de a sta cocoţat pe un stâlp în mijlocul New York-ului în aşteptarea unui nou atac terorist cu avioane?

Acesta v-a încearca  anul acesta să îl facă să apară pe mai vechiul lui coleg în ale magiei, David Coperfield. Blane a declarat: “Este una din cele mai grele scamatorii pe care o fac deoarece a trecut atât de mult timp de când nimeni nu l-a mai văzut pe fostul mare magician.

Nu voi folosi puteri speciale, aşa cum nu am folosit nici până acum, pentru ca nu le am, ci pur şi simplu îl voi suna pe David şi voi încerca să fiu cât mai convingător cu putinţă, pentru a-l determina să apară din nou în luminile reflectoarelor.”

David Copperfield se află într-un con de umbră mediatic în ultimii ani, dar se pare că acesta pregăteşte o nouă scamatorie, în care va încerca să facă să dispara butonul “Like” de pe pagina Facebook.

Leave a Reply