Cortegiu funerar al lui Nae Nicolae a fost lovit de tren la trecerea de cale ferata din Pipera

nae_nicolae_accidentPentru a doua oara in mai putin de o saptamana Nae Nicolae a fost implicat intr-un nou accident de tren.

Ilfov, Romania. Celebru finantator al celebrei echipe din liga 18, Nae Nicolae, nu se dezminte nici dupa ce a decedat intr-un accident in care a fost implicat autoturismul lui, un bolid de 250.000 euro si un bolid al CFR in greutate de 80 de tone.

Omul de afaceri a dorit ca si inmormantarea lui sa fie una deosebita si a trasat clar in testament traseul pe care l-a urmat cortegiu funerar si bineinteles, momentul in care acesta sa treaca de bariera de cale ferata de la Pipera.

Astfel, o noua locomotiva care efectua o cursa Bucuresti- Constanta a “surprins” dricul motorizat in care se afla omul de afaceri distrugand masina in proportie de 102%.

Familia nu a mai rugat medicii sa efectueze reconstructia lui Nae Nicolae, deoarece participantii la inmormantare erau foarte obositi si nu mai puteau sa astepte foarte mult servirea mesei de la parastasul de dupa ceremonia de inmormantare.

 

Leave a Reply