Descoperitorul epavei Titanicului va pleca in cautarea epavei lui Bin Laden

Robert_Ballard_laden_epavaCercetatorul declara ca sunt multe intrebari in legatura cu scufundarea lui Bin Laden care merita un raspuns.

Hampton, Statele Unite. Steve Ballard este cunoscut in intreaga lume datorita reusitei lui din vara anului 1985 cand a descoperit pe fundul Atlanticului celebra epava a pachebotului Titanic, scufundat la inceputul secolului trecut.

Dar putina lume stie ca acesta a plecat intr-o noua expeditie in cursul careia va incerca sa gaseasca epava fostului lider al-Qaeda, Osama bin Laden care se afla undeva pe fundul Marii Arabiei.

Odata cu gasirea acestei epave, Ballard doreste sa afle si cateva raspunsuri cu privire la modul in care acesta s-a scufundat si daca intradevar, conform spuselor martorilor, acesta s-a rupt in doua inainte sa se indrepte spre adancuri.

Misiunea este una periculoasa deoarece batiscaful pe care il va folosi va trebui protejat suplimentar de atacurile pestilor talibani claun sau de algele musulmane care terorizeaza de milioane de ani Marea Arabiei.

Leave a Reply