Pilot civil şi-ar dori mai multă implicare din partea pasagerilor pe timpul zborului

pilot_avion_reclama_pasageriiAcesta reclamă indolenţa pasagerilor care nu depun absolut nici un efort în timpul zborurilor.

Chicago, Statele Unite. Un pilot civil al companiei American Airlines, Chuck Yeager, a înaintat o plângere oficială managerilor companiei pentru care pilotează, solicitând acestora introducerea unor noi regulamente cu privire la sarcinile pe care fiecare pasager ar trebui să le aibe pe timpul zborului.

Astfel, el doreşte să introducă un nou sistem de training on-board al tuturor persoanelor apte pentru pilotarea unui avion de linie, în condiţiile în care cei doi piloţi nu mai doresc să piloteze avionul şi vor să ia o pauză.

În plus ocupanţii ultimelor rânduri vor putea fi însărcinaţi cu servirea meselor şi adunarea resturilor de la ceilalţi pasageri, iar persoanele în vârstă vor putea asigura curăţenia toaletelor pe toata durata zborului.

În ceea ce priveşte copiii prezenţi la bord, aceştia vor avea sarcina de a informa pasagerii cu privire la măsurile de siguranţă la bordul aeronavelor şi vor alege filmele sau emisiunile care vor fi oferite pasagerilor pe timpul zborurilor.

Leave a Reply