Sirenele se plâng de nivelul tot mai crescut de poluare al oceanelor

sirene_poluare_oceaneUnul din cele mai mari grupuri de sirene din zona Atlanticului va demonstra împotriva deversărilor de substanţe nocive în ocean.

New York, Statele Unite. Dacă până acum oamenii de ştiinţă avertizasera cu privire la impactul poluarii oceanelor asupra populaţiilor de peşti, astăzi cel mai mare grup de sirene din zona oceanului Atlantic doreşte să facă presiuni asupra celor mai importante guverne din lume pentru limitarea poluării.

În semn de protest acestea vor bloca cele mai mari posturi comerciale de pe cele doua ţărmuri ale Atlanticului şi ameninţă că vor răpi toţi marinarii care se vor aventura cu navele lor comerciale în larg.

Pentru a putea proteja traficul maritim internaţional, majoritatea statelor care aveau misiuni de patrulare împotriva piraţilor somalezi, au trimis ordine noi navelor de război să se îndrepte spre zonele ameninţate de sirene, dar să nu se lase provocaţi de acestea şi să nu uite că la urma urmei acestea sunt pe jumătate femei, ceea ce nu poate duce decât cu gândul la scandaluri, ameninţări şi alte arme psihologice pe care femeile ştiu să le folosească din plin.

Leave a Reply