Un nou gulag va fi deschis după eşecul lansării unui rachete în Kazahstan

gulag_borat_kazahstan_rachetaBorat, primul ministru al ţării a declarat că cercetătorii vor trebui să studieze mai mult tehnicile lansării rachetelor în acest nou campus.

Baikonur, Kazahstan. În urma eşecului lansării unei rachete purtătoare, care avea la bord un satelit în valoare de 200 milioane dolari, primul ministru al ţării , celebrul Borat, a luat decizia să deschidă un nou gulag pe teritoriul ţării sale care va servi drept campus universitar pentru inginerii  implicaţi în această ultimă nereuşită.

Acesta a declarat: “Toată lumea se sperie când aude acest cuvânt, dar gulag în limba noastră înseamnă campus, iar cercetătorii nu vor face nimic altceva decât să aprofundeze materiile învăţate în facultate şi o vor face în mijlocul naturii, în barăci de lemn bine încălzite de propriile lor corpuri. Să sperăm că această nouă rundă de instruire în noul gulag deschis va pune capăt pe viitor eşecurilor de acest gen şi că toate rachetele lansate vor ajunge pe orbită şi nu se vor întoarce pe Pamânt sub formă de fier vechi. Nu mi-aş dori să deschidem centre universitare pentru studii şi mai aprofundate aşa cum se întamplă în Koreea de Nord.”

Leave a Reply