Iubitorii de animale vor primi felicitări personalizate odată cu începutul sezonului de eutanasiere

eutanasiere_caineMăsura este una cu scop pur umanitar, pentru a alina suferinţele cauzate de experienţele traumatizante prin care va trece o parte din bucureşteni în perioada următoare.

Bucureşti, România. Primăria Capitalei a anunţat că fiecare iubitor de animale “sălbatice” va primi după fiecare eutanasiere imaginea câinelui iubit în ipostaze cât mai fericite, bineînţeles după ce acesta va fi aranjat pentru o fotografie cât mai reuşită.

Sorin Oprescu a declarat: “Este singura măsura pe care putem să o luam şi care credem că va compensa suferinţa nemărginită prin care vor trece aceste persoane în următoarele luni, când vor trebui să se despartă de miliardele de lătrături din mijlocul nopţii şi de tonele de rahat de câine transformat în praf şi pe care bucureştenii îl inhalează zilnic. Primăria va pune la dispoziţia doritorilor şi un serviciu de împăiere, pentru a păstra animalul iubit în mijlocul familiei. Fotografiile sunt gratis dar serviciul de împăiere este unul contra cost, deoarece mulţi din bucureşteni nu cred că se vor uita la buzunare când este vorba de fiinţele iubite”

Pentru restul bucureştenilor primăria va organiza o super petrecere care va dura 3 zile, unde vor fi serviţi hotdogi gratis şi care se va încheia cu un uriaş foc de artificii.

Leave a Reply