În problema maidanezilor Primăria Capitalei a decis eutanasierea tuturor copiilor preşcolari şi sterilizarea tuturor persoanelor care sunt apte să procreeze

maidanezi_primarie_solutie_oprescuSorin Oprescu va propune şi cadrul legislativ prin care se va putea realiza acest demers, inspirat din legislaţia Germaniei din perioada nazismului.

Bucureşti, România. Primarul Capitalei a decis să anuleze desfăşurarea referendumului cu privire la problema maidanezilor, găsind o soluţie mult mai simplă, care poate fi aplicată în foarte scurt timp.

Astfel, toţi copiii cu vârste de până la şapte ani vor fi eutanasiaţi în cabinetele veterinare de pe raza fiecărui sector, părinţii putând sta liniştiţi, deoarece costul procedurii va fi suportat de primărie şi de câteva asociaţii non-guvernamentale care militează pentru protecţia câinilor maidanezi ucigaşi, prieteni doar cu dezaxaţii care îi hrănesc.

În plus, toate persoanele apte de procreare vor trebui să se supună unei proceduri de sterilizare, chimică sau chirurgicală, la alegere, această procedură urmând să aibe loc la policlinicile de sector.

Primarul a declarat: “Este o problemă care trenează de foarte mult timp şi nu mai putem să stăm cu mâinile în sân. Trebuie să ne protejăm animalele comunitare de aceste accidente nefericite şi soluţia mea, deşi una radicală, va putea rezolva aceasta situaţie unică în lume.”

Toate asociaţiile non-guvernamentale menţionate mai sus s-au declarat mulţumite de idee şi speră ca maidanezii să poată recuceri zona Bucureştiului, aşa cum au făcut şi dinozaurii acum 60 de milioane de ani. Unul din reprezentanţii acestor organizaţii a declarat pentru noi: “Trebuie să redăm animalelor înapoi zona care le aparţine de drept. Simplul fapt că un meteorit a distrus 95% din speciile care dominau Pământul acum milioane de ani, nu ne dă dreptul să continuăm să încălcăm teritoriul acestor animale frumoase şi blânde, aşa cum sunt căinii comunitari.”

Leave a Reply